20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Baniermasten

Deze vlaggenmasten zijn uitermate geschikt voor het vlaggen met banieren. Door de uithouderstang aan de bovenkant wordt uw banier “uitgehangen”. Door de 360 graden draaiende draaitop kan uw banieren rondom de masten draaien. Uw banier blijft dus ook zichtbaar als er geen wind staat.

Grootte voorraad baniermasten

Vlaggenmasten.nl houdt een grootte voorraad vlaggenmast. Door deze grootte voorraad kunnen wij u razendsnel baniermasten leveren. Voor zowel polyester baniermasten als aluminium baniermasten houden wij ruime voorraden aan. Deze baniermasten worden doorgaans uitgevoerd met een kantelvoet, echter zijn ook andere grondbevestigingen mogelijk. Om de banier te bevestigen dient de mast te worden gekanteld.

Veelgestelde vragen

  1. Het antwoord hierop is nee. Wel adviseren wij altijd een baniermast samen te stellen met een kantelvoet, Op de lange termijn is dit de handigste en gebruiksvriendelijkste grondconstructie. Toch kunt u ook voor een grondbuis of overschuifkoker kiezen.
  2. Onze baniermasten zijn standaard leverbaar in het Wit (RAL 9010) en Zilverkleurig (Anode). De cilindrische masten hebben wij in de diameters 70mm en 90mm ook leverbaar in het zwart (RAL 9005). De diameter 70mm is leverbaar t/m 7 meter en diameter 90mm t/m 8 meter. En deze zijn allemaal op voorraad.
Lees meer

Toont alle 13 resultaten