20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Baniermasten

De baniermast is een zeer populaire vorm vlaggenmast. Reden daarvoor is dat uw vlag altijd goed zichtbaar is, ook wanneer er geen wind staat. Er zijn twee varianten van de baniermast; de variant met een hijsbare uithouder en de variant met een vaste uithouder.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Materiaalkeuze

Baniermasten zijn er in vele vormen. Zo kan er gekozen worden tussen aluminium en polyester. Voor de aluminium variant heeft u ook nog keuze tussen cilindrische en conische vorm. De lengte varieert van vijf tot en met negen meter. Meer informatie over de materiaalkeuze is te vinden op de vlaggenmasten pagina.

Bevestiging

Voor de bevestiging van een baniermast kunnen dezelfde materialen gebruikt worden als voor de reguliere vlaggenmast. Dit materiaal is te vinden op de vlaggenmast plaatsingsmateriaal pagina. Voor het eenvoudig wisselen van banier bij een vaste uithouder is het gebruik van een kantelanker aan te raden.

Baniermast aluminium vlaggenmast 8 meter

Baniermast aluminium vlaggenmast 8 meter

Veelgestelde vragen

  1. De baniermasten zijn verkrijgbaar in het aluminium en in polyester. De polyester baniermasten zijn alleen conisch te verkrijgen (kegelvormig). De aluminium baniermasten zijn er zowel cilindrisch als in een conisch model te verkrijgen.
  2. Het grootste verschil is dat bij de hijsbare baniermast de mast niet neergelegd hoeft te worden. De banier is met behulp van een slinger (lier) eenvoudig naar beneden te halen, eenmaal beneden is deze eenvoudig te verwisselen. Zeer geschikt voor parkeerterreinen, plaatsen waar de mast niet gekanteld kan worden.

    De baniermast met vast uithouder dient altijd neergelegd te worden om de banieren te vervangen, afhankelijk van de grondbevestiging kan dit eventueel kantelbaar.