20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Hijsbare baniermast PRO

Maak kennis met onze Hijsbare Baniermast PRO – dé keuze voor professionals die gaan voor pure kwaliteit. Het PRO-label zegt het al: dit is de topklasse in baniermasten. De vlaggenmast voor de professional! De vlaggenmast hoeft voor het vervangen van de banier niet te worden gekanteld. Uw banier is eenvoudig zonder veel inspanning te vervangen.
Lees meer

Toont alle 5 resultaten


Hijsbare baniermast - Zwart

Hijsbare banieruithouder

De draaitop is volledig geruisloos en de uithouder is hijsbaar. Met het ontwerpen van deze probleemloze vlaggenmast met hijsbare banieruithouder. Is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor het kunststof is gebruiken wij het oersterke POM daarnaast is de draaitop voorzien van dubbele zelfsmerende RVS kogellagers.

Het systeem werk met een liersysteem waarmee u kinderlijk eenvoudig de uithouder naar beneden draait. U heeft behalve de slinger verder geen gereedschap nodig. Banier vervangen ? U draait de banier snel en eenvoudig weer naar boven.

Bevestiging hijsbare baniermast

Voor de bevestiging van de hijsbare baniermast kunnen dezelfde materialen gebruikt worden als voor de reguliere vlaggenmast. Dit materiaal is te vinden op de vlaggenmast plaatsingsmateriaal pagina. Voor het eenvoudig wisselen van banier bij een vaste uithouder is het gebruik van een kantelanker aan te raden.

Ontdek het gemak van onze hijsbare mast! Bekijk de video hieronder en laat je overtuigen door de eenvoud en efficiëntie die onze mast biedt. Of je nu een professional bent die dagelijks met masten werkt of gewoon op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke oplossing voor je project, wij garanderen dat onze mast aan al je verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze mast ontworpen is met het oog op gebruiksgemak, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bekijk de video en ontdek zelf waarom professionals kiezen voor onze hijsbare baniermast PRO.

Veelgestelde vragen

 1. Elke mast is uitgerust met een hoogwaardig RVS anti-diefstal liersysteem, en alle onderdelen zijn gemaakt van duurzaam RVS of POM en dubbelgelagerd voor optimale betrouwbaarheid.

  Het geavanceerde liersysteem is een meesterwerk op zich. Het touw loopt elegant binnendoor, wat niet alleen bijdraagt aan het strakke design, maar ook zorgt voor moeiteloos hijsen en strijken van de banier.

  Bij onze keuze voor de Hijsbare Baniermast PRO hebben we doelbewust afgezien van de verleiding van prijstechnisch voordeligere opties. Geen compromissen hier. In tegenstelling tot vlaggenmasten met aluminium of kunststof luikjes, bieden wij een mast uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid.

 2. In principe kunnen er banieren in deze baniermast met een maximale breedte van 150cm. Met deze richtlijnen ben je verzekerd van een perfecte combinatie tussen banier en mast, waardoor je presentatie optimaal tot zijn recht komt.

  Vlaggenmast lengte Afmeting baniervlag (H x B)
  5 meter 250x80cm
  6 en 7 meter 300x100cm
  6 en 7 meter 300x120cm
  7 meter 350x120cm
  8 meter 400x100cm
  8 meter 400x120cm
  9 meter 450x120cm