Hijsbare baniermast PRO

De vlaggenmast voor de professional ! De vlaggenmast hoeft voor het vervangen van de banier niet te worden gekanteld. Uw banier is eenvoudig zonder veel inspanning te vervangen.

Toont alle 4 resultaten

Hijsbare banieruithouder

De draaitop is volledig geruisloos en de uithouder is hijsbaar. Met het ontwerpen van deze probleemloze vlaggenmast met hijsbare banieruithouder. Is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor het kunststof is gebruiken wij het oersterke POM daarnaast is de draaitop voorzien van dubbele zelfsmerende RVS kogellagers.

Het systeem werk met een liersysteem waarmee u kinderlijk eenvoudig de uithouder naar beneden draait. U heeft behalve de slinger verder geen gereedschap nodig. Banier vervangen ? U draait de banier snel en eenvoudig weer naar boven.

Bevestiging

Voor de bevestiging van de hijsbare baniermast kunnen dezelfde materialen gebruikt worden als voor de reguliere vlaggenmast. Dit materiaal is te vinden op de vlaggenmast plaatsingsmateriaal pagina. Voor het eenvoudig wisselen van banier bij een vaste uithouder is het gebruik van een kantelanker aan te raden.

Wilt u weten hoe makkelijk deze mast in gebruik is ? Bekijk onderstaande video :