20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Vlaggenstokhouders

Elke vlaggenstok die u mooi wilt ophangen heeft natuurlijk een houder nodig, De vlaggenstokhouders zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, vlaggenmasten.nl heeft er voor gekozen om vlaggenstokhouders van alleen de beste kwaliteit/prijsverhouding te verkopen. De twee materialen die wij opgenomen hebben in ons assortiment zijn de Kunststof vlaggenstokhouder en de Aluminium vlaggenstokhouder.

Lees meer

Toont alle 7 resultaten

Kunststof vlaggenstokhouder

De kunststof vlaggenstokhouder is verreweg de goedkoopste, voor slechts €2,- kunt u er eén bestellen. Door het sterkte en licht flexibele karakter van het kunststof staat deze vlaggenstokhouder gegarandeerd voor jaren gebruik. De kunststof vlaggenstokhouder is geschikt voor 1 vlaggenstok van 30mm

Aluminium vlaggenstokhouder

De aluminium vlaggenstokhouder is van de twee de meest duurzame keuze, Voor €4,- heeft u een vlaggenstokhouder die van zeer licht metaal gemaakt is, bestand is tegen alle weersomstandigheden en die niet roest. Ook de aluminium vlaggenstokhouder is er eén, die jaren mee zal gaan. De aluminium vlaggenstokhouder is geschikt voor vlaggenstokken van 30mm.

Heeft u meerdere vlaggenstokken?

Bij vlaggenmasten.nl hebben we ook gedacht aan bedrijven die meerdere vlaggen op dezelfde plek willen hangen. Hiervoor hebben wij vlaggenstokhouders voor meerdere vlaggen. Hiervoor hebben wij de vlaggenstokhouder voor 3 vlaggen en voor 2 vlaggen. Ook deze vlaggenstokhouders zijn geschikt voor het gebruik van vlaggenstokken van 30mm

Vlaggenstok en vlaggenstokhouder

Een mooie bijpassende vlaggenstok kan u vinden op onze vlaggenstokken pagina. Zo kan u in een keer voorzien zijn van een vlaggenstokhouder en vlaggenstok. Als u daarbij een vlag wenst te bestellen kan u deze op onze vlaggen pagina vinden.