Wij vieren het voorjaar tot 20% korting op ons complete assortiment!

Vlaggenmast 6 meter

Zoekt u een vlaggenmast van 6 meter? Deze lengte vlaggenmasten zijn leverbaar in hout, aluminium en polyester en zeer eenvoudig samen te stellen en daarnaast scherp geprijsd. De meest verkochte vlaggenmasten zijn 6 meter in lengte, gemeten vanaf het maaiveld of trottoir. Wanneer de mast tussen een meter en een halve meter korter is dan de nok van het pand, dan komt de vlag en de mast het best tot zijn recht.

Toont alle 9 resultaten

Vlag en wimpel

In een vlaggenmast van 6 meter boven het maaiveld adviseren wij de volgende afmeting vlag en wimpel;
– De vlag afmeting 150x225cm
– De oranje wimpel 250cm
– De Nederlands wimpel 250cm
– De provincie wimpel 300cm
– De banier afmeting 300x100cm (langwerpige bedrijfsvlaggen)

Vlaggenmast of baniermast 6 meter

De 6 meter vlaggenmasten zijn op diverse manieren af te werken. Zo kan de mast standaard worden uitgerust met kikker en koord, het touw loopt hierbij langs de buitenkant. Daarnaast kan de mast worden uitgevoerd met een zogenaamd RVS-liersysteem hierbij loopt het koord door de vlaggenmast en geeft het weinig getik. Dezelfde vlaggenmast van 6 meter is uitvoerbaar met een hijsbare als ook een vaste banieruithouder. De mast is dan geschikt voor het “vlaggen” met banieren. Deze toepassing wordt vaak door bedrijven toegepast.

Vlaggenmast 6 meter plaatsen

Elke vlaggenmast van 6 meter is eenvoudig samen te stellen. U kunt hierbij ook aangeven of u de mast alleen geleverd wil hebben of dat deze ook vakkundig geplaatst moet worden. Indien u de plaatsing er bij besteld nemen wij de vlaggenmast mee en komen de vlaggenmast vakkundig plaatsen. Uiteraard is de genoemde prijs op de website inclusief alle kosten zoals voorrijden, arbeidsloon en beton.

Veelgestelde vragen

  1. Een vlaggenmast van 6 meter kan worden geleverd in Aluminium, Polyester en Hout. Daarnaast zijn de aluminium 6 meter vlaggenmasten ook leverbaar in het cilindrisch.
  2. De diameter van de mast is afhankelijk van de vorm (conisch of cilindrisch) en het materiaal:
    – Aluminium cilindrische masten zijn leverbaar in 60-60mm, 70-70mm & 90-90mm (voet-top)
    – Aluminium conische masten zijn leverbaar in 100-60mm (voet-top)
    – Polyester conische masten zijn leverbaar in 120-65mm (voet-top)
    – Houten conische masten zijn leverbaar in 70-55m & 100-65mm (voet-top)