20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Budget vlaggenmasten

Een logische keuze als het om tijdelijke vlaggenmast opstellingen gaat of als u niet dagelijks uw vlag heeft uithangen. Budget vlaggenmasten worden gekozen als het om budgetaire redenen gaat. Logisch dat u dan toch een goede vlaggenmast wenst en daarvoor hebben we altijd interessante budget vlaggenmast aanbieding. Lees meer

Toont alle 13 resultaten

Aluminium budget vlaggenmast
De meest gebruikte mast is de cilindrische aluminium vlagggenmast, meestal met een diameter van 60mm en hoogte van 4 tot maximaal 7 meter. De aluminium masten zijn voorzien een knop, met koord en bijbehorende kikker om uw vlaggentouw te bevestigen. Deze masten worden veelal geleverd met een grondbuis of grondkoker zodat u de mast altijd uit de grond kunt verwijderen.

Polyester budget vlaggenmast
Polyester vlaggenmasten worden niet cylindrisch geleverd maar conisch, d.w.z. dat de polyester vlaggenmasten naar boven toe taps toelopen en dus in de top dunner zijn dan aan de onderzijde. Polyester vlaggenmasten zijn doorgaans wat sierlijker. Prijstechnisch zijn de polyester masten doorgaans iets duurder dan de aluminium masten. Bestel hier eenvoudig uw budget aluminium of polyester vlaggenmast, als het om budget vlaggenmasten gaat.