20% korting – alleen online t/m 29 februari

Vlaggenmast met inwendige vlaggenlijn

Anti-Diefstal vlaggenmast met liersysteem

Voorkom diefstal van uw vlaggen, door bij de aankoop van uw vlaggenmast een antidiefstal liersysteem aan te schaffen (ook wel AD systeem genoemd). Bij een antidiefstalsysteem bevindt de vlaggenlijn zich in de mast en is daarmee beschermd tegen diefstal en vandalisme. Bijkomend voordeel is dat u geen last heeft van het getik van vlaggentouw tegen uw vlaggenmast en dat de knop uitgevoerd is met een roterende knop.

Veelgestelde vragen

  1. Met het liersysteem kunt u de vlag eenvoudig hijsen en neerhalen. U draait met de meegeleverde slinger, de vlag eenvoudig in top en met hetzelfde gemak haalt u de vlag neer. Heeft u de vlag in top verwijdert u de slinger en is de vlag of wimpel beveiligt tegen diefstal.

    Voor een instructie zie onderstaande video:

  2. Met het gebruik van een luikje dient u het touw compleet uit de masten te trekken om deze vervolgens weer terug in de mast te doen.

    Bij het RVS liersysteem draait u eenvoudig met de meegeleverde slinger de vlag in top of naar beneden. Dit liersysteem is leverbaar in masten van polyester en aluminium vanaf diameter 70mm , hierbij loopt het touw binnendoor.

    Wij kiezen er bewust voor, ondanks dat deze prijstechnische gunstiger zijn, geen vlaggenmast met luikjes van aluminium of kunststof aan te bieden. Deze zijn in gebruiksgemak erg onvriendelijk.

Toont alle 12 resultaten