20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Vlaggenmast kerstverlichting

U heeft ze vast al eens zien staan. De vlaggenmast kerstboom van Fairybell is dan ook een échte eyecatcher. Deze Kerstverlichting kunt u rustig het moderne alternatief noemen voor het plaatsen van een traditionele kerstboom. Zowel voor Particulieren, in de tuin, als bij bedrijven voor het pand is het bovendien een erg gemakkelijk en veilig alternatief voor de traditionele kerstboom.

Ga maar na: Het plaatsen van Fairybell kerstverlichting in uw vlaggenmast kan met het gewone hijssysteem van uw vlaggenmast en is in ongeveer 30 minuten gebeurd. Veel sneller dus dan met traditionele kerstverlichting in een dennenboom. Geen gedoe met ladders en eindeloos lichtjes bevestigen op de takken. Kies gewoon voor een Fairybell van Vlaggenmasten.nl.

Hieronder vindt u alle soorten en maten Fairybell Kerstbomen voor in uw vlaggenmast. Wij garanderen u dat u nergens een lagere prijs voor de Kerstverlichting van Fairybell zult vinden. Wilt u nog wat meer informatie, voordat u uw keuze maakt? Druk dan op lees verder.
Lees meer

Toont alle 11 resultaten

Waarom Vlaggenmast kerstbomen van Fairybell?

Vlaggenmasten.nl biedt exclusief de Kerstbomen van Fairybell aan. Dit komt omdat wij met onze ervaring (ruim 30 jaar) hebben geleerd dat er geen betere kerstverlichting te vinden is voor uw vlaggenmast, dan die van Fairybell. Voordeel is verder dat wij, door de exclusieve afspraken die wij hebben met Fairybell, de kerstbomen ongekend voordelig kunnen aanbieden.

Wij zetten de voordelen van de Kerstbomen van het kopen van een Fairybell via vlaggenmasten.nl graag even voor u op een rij:

– Hoogste kwaliteit
– Levering direct uit voorraad
– Nederlands product
– 3 jaar garantie
– Geen bezorgkosten
– Betrouwbaar, met meer dan 35 jaar ervaring

Vlaggenmast kerstboom aanbieding

De verschillende Fairybell bomen zijn terug te vinden in ons assortiment. Alle exemplaren zijn daarbij bijzonder scherp geprijsd. Maar de echt mooie aanbiedingen zijn de combinaties van vlaggenmast en kerstverlichting. Wij hebben de volgende extra scherp geprijsde kerstpakketten voor u samengesteld:

Vlaggenmast 6 meter + kerstverlichting
Vlaggenmast 7 meter + kerstverlichting
Vlaggenmast 8 meter + kerstverlichting
Vlaggenmast 10 meter + kerstverlichting

Profiteer snel van deze mooie aanbieding en bestel direct uw Vlaggenmast met Fairybell samen. Opvallen in de wijde omgeving is absoluut gegarandeerd met deze in het oog springende kerstverlichting voor uw huis of bedrijfspand. En na de kerst is uw Kerstboom zo weer opgeruimd en kunt u de vlaggenmast natuurlijk blijven gebruiken voor een Nederlandse vlag of een bedrukte bedrijfsvlag.

Plaatsen en onderhouden van uw Fairybell vlaggenmast kerstverlichting

Het plaatsen van uw vlaggenmast kerstboom is met Fairybell een fluitje van een cent. Door het gepatenteerde Fairybell systeem heeft u de kerstboom in een mum van tijd in uw vlaggenmast hangen. Normaal gesproken zou het vanaf het pakken van de Fairybell verlichting tot het aansteken van de kerstboom hooguit 30 minuten moeten duren. Veel sneller dan het verlichten van een traditionele kerstboom!

Als de vlaggenmast op meer dan 10 meter staat vanaf het dichtstbijzijnde stopcontact, bevelen wij u aan om een Fairybell verlengkabel van 10 meter mee te bestellen met uw aankoop. En als u er zeker van wilt zijn dat uw verlichting in de boom alleen brand als het donker is, bestel dan de tijdschakelaar mee. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Fairybell.

Om er zeker van te zijn dat u de Fairybell kerstverlichting goed gebruikt, is het raadzaam om de meegeleverde handleiding (in het Nederlands geschreven) door te nemen. Hieruit zal u ook kunnen opmaken dat uw Fairybell onderhoudsarm is en u na montage wat dat betreft nauwelijks omkijken naar uw vlaggenmast kerstverlichting heeft. Tevens kunt u onderstaande video raadplegen :

Fairybell instructie
Fairybell instructie