20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Banieruithouder

Banieruithouders zijn onmisbaar voor vlaggenmasten waar banieren in hangen. Zonder banieruithouder is je vlag namelijk alleen zichtbaar wanneer het waait. Deze hoogwaardige dubbel gelagerde zelf smerende draaitoppen zijn maar liefst leverbaar in vijf diameters. De uithouderstang zorgt ervoor dat uw banier altijd leesbaar is ook bij windstil weer.

Banieruithouders voor alle gangbare vlaggenmasten

De uithouders zijn voor vrijwel iedere vlaggenmast te bestellen en hier compleet samen te stellen als set met bandjes & gewicht naar keuze. Uiteraard kan u ook alleen de draaitop los bestellen met alleen de uithouder. Onze uithouders hebben een lengte om een banieren van maximaal 150cm breed te dragen.
Lees meer

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

 1. Draaitoppen met banieruithouders kunnen wij leveren voor polyester en aluminium vlaggenmasten.

  Draaitop met banieruithouder voor aluminium vlaggenmasten
  Deze draaitop wordt in vlaggenmasten geschoven. Om de juiste draaitop te kiezen heeft u de binnendiameter van de vlaggenmast nodig. Deze draaitoppen zijn leverbaar in 54mm, 64mm en 84mm.

  Draaitop met banieruithouder voor polyester vlaggenmast
  Bij de polyester vlaggenmast valt de draaitop over de vlaggenmast heen. En is standaard leverbaar in diameter van 50mm en 65mm.

 2. Onze banieruithouders hebben een lengte om banieren van maximaal 150cm breed te dragen. Is uw banier smaller dan is deze eenvoudig in te korten.
 3. De instructie die u meegeleverd krijgt om de de draaitop met banieruithouder op de vlaggenmast te monteren kunt u hier downloaden.

  Draaitop met banieruithouder op vlaggenmast plaatsen