20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Vlaggenstokken

vlaggenmasten.nl heeft het aanbod met de beste kwaliteit Aluminium vlaggenstokken. De vlaggenstokken zijn leverbaar in verschillende maten, variërend van 1,5 meter tot wel 4 meter. Om de stevigheid van de vlaggenstokken te garanderen kiezen wij voor de Aluminium vlaggenstok. Deze is bovendien beschikbaar tot en met 4 meter.

Alle vlaggenstokken worden geleverd in de diameter 30mm en zijn cilindrisch, wat betekend dat de stok over de gehele lengte dezelfde dikte heeft. De aluminium vlaggenstok is wit gepoedercoat. Dit om de weersomstandigheden in Nederland te kunnen weerstaan.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Vlaggenstok onderdelen

Om uw vlaggenstok zo mooi mogelijk op te hangen hebben wij voor u de keuze uit een kunststof vlaggenstokhouder en een Aluminium vlaggenstokhouder. En om uw vlag zo strak mogelijk aan de stok te bevestigen de vlagcorrector set

Naast de standaard accessoires hebben wij ook de tools om het u een beetje makkelijker te maken. Zoals handystick, de vlaggenuithaler, om het u zo makkelijk mogelijk te maken uw vlaggen weer naar binnen te halen.

Toepassingen voor de gevelvlag

De aluminium vlaggenstokken zijn uitermate geschikt voor evenementen of uw bedrijfspand en woning. De vlag is een mooie manier om bij bepaalde feestelijke gelegenheden zoals een geboorte, jubileum of ander evenement.

Voor de vlaggenstok tot en met 2 meter adviseren wij de vlaggen van 100x150cm te gebruiken. Kiest u voor een langere vlaggenstok, dan adviseren wij om een vlag van 150x225cm te gebruiken.