15% KORTING OP ONZE STARRY NIGHT VLAGGENMAST KERSTVERLICHTING SHOP HIER OP=OP

Vlaggenstokken

vlaggenmasten.nl heeft het aanbod met de beste kwaliteit Houten vlaggenstokken en Aluminium vlaggenstokken. De vlaggenstokken zijn leverbaar in verschillende maten, variërend van 1,5 meter tot wel 4 meter. Om de stevigheid van de vlaggenstokken te garanderen is de houten vlaggenstok leverbaar tot 2 meter lengte, voor de grotere lengtes hebben wij de Aluminium vlaggenstok tot en met wel 4 meter.

Alle vlaggenstokken worden geleverd in de diameter 30mm en zijn cilindrisch, wat betekend dat de stok over de gehele lengte dezelfde dikte heeft. Daarnaast is de houten vlaggenstok voorzien van een zeer sterke witte kunststof coating, en de aluminium variant wit gepoedercoat. Dit om de weersomstandigheden in Nederland te kunnen weerstaan.

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond

Vlaggenstok onderdelen

Om uw vlaggenstok zo mooi mogelijk op te hangen hebben wij voor u de keuze uit een kunststof vlaggenstokhouder en een Aluminium vlaggenstokhouder. En om uw vlag zo strak mogelijk aan de stok te bevestigen de vlagcorrector set

Naast de standaard accessoires hebben wij ook de tools om het u een beetje makkelijker te maken. Zoals handystick, de vlaggenuithaler, om het u zo makkelijk mogelijk te maken uw vlaggen weer naar binnen te halen.

Toepassingen voor de gevelvlag

De Houten- en Aluminium vlaggenstokken zijn uitermate geschikt voor evenementen of uw bedrijfspand en woning. De vlag is een mooie manier om bij bepaalde feestelijke gelegenheden zoals een geboorte, jubileum of ander evenement.

Voor de vlaggenstok tot en met 2 meter adviseren wij de vlaggen van 100x150cm te gebruiken. Kiest u voor een langere vlaggenstok, dan adviseren wij om een vlag van 150x225cm te gebruiken.