Klantenservice

Levertijden & verzendkosten

Voor het verzenden maken wij gebruik van vervoerders als GLS. De levertijd van producten uit voorraad is doorgaans niet langer dan twee werkdagen. Voor aflevering moet getekend worden, geef dus een adres op waar overdag iemand aanwezig is. Voor de levering van vlaggenmasten hebben wij onze eigen vervoersdienst. Vlaggenmasten worden geleverd in de loop van de week nadat ze besteld zijn. De levertijd van producten met een eigen ontwerp is zeven werkdagen.

Verzendkosten
Voor zendingen van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken (tot 2mtr) binnen Nederland, rekenen wij € 8,50 (excl. 21% b.t.w.) totaal per zending. Besteld u echter uw vlaggen, wimpels of vlaggenstokken via onze website dan berekenen wij € 5,95 (excl. 21% b.t.w.)  per zending. Bij een besteding in onze webshop boven de  € 150,- verzenden wij zelfs gratis uw zending binnen Nederland dit geldt ook voor vlaggenmasten ! Voor eilanden (zoals de wadden) en zeeuws-vlaanderen geldt een toeslag deze kunnen we helaas niet in onze site verwerken. Prijzen op onze website kunnen afwijken t.o.v. van onze prijslijst daar we hier actiematige aanbieding doen.

U krijgt na verzending van uw bestelling een bericht van GLS over het verdere verloop van het afleveren. Dit bericht bevat ook een track en trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij doen ons best om uw order snel en op de juiste manier bij u te krijgen.

Verzending naar België
Voor zendingen, van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken (tot 2mtr) naar België via onze website berekenen wij € 9,50 (excl. 21% b.t.w.)  per zending. Dit geldt niet voor onze vlaggenmasten deze worden verzonden met een transportbedrijf. De vrachtkosten naar België voor 1 vlaggenmast is € 50,- elke volgende vlaggenmast is € 10,- meer. (excl. 21% b.t.w.) 

Levertijden

– Bij elke product staat de levertijd aangegeven. Heb je een bestelling geplaatst met meerdere producten dan geldt de langste levertijd
– Vlaggenmasten leveren we in de week nadat deze besteld zijn. Voor snellere levering kunt u contact opnemen op telefoonnummer +31 (0)55-7600 694
Heeft u speciale wensen? Wij bespreken die graag met u!

Wanneer wij een order ontvangen via onze webshop voor het leveren van een vlaggenmast dan ontvangt u van ons een email met leverdatum wanneer wij u vlaggenmasten komen bezorgen. Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Wanneer u een vlaggenmast besteld inclusief plaatsing dan wordt deze binnen 2 a 3 weken geplaatst. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken.

Garantie & Retouren

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.  Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Vlaggenmasten.nl.
Nagelpoelweg 90a
7333NZ APELDOORN
+31 (0)55-7600694
info@vlaggenmasten.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Retouren

U heeft als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.  Het herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten voor zakelijke klanten en offline aankopen.

LET OP ! Vlaggenmasten, vlaggenstokken > 1 meter en provincievlaggen, landenvlaggen (m.u.v. Nederland) & gemeentevlaggen, worden op bestelling gemaakt en kunnen om die reden niet geretourneerd worden.

Vlaggenmasten.nl
Afd.Retouren
Nagelpoelweg 90a
7333NZ APELDOORN

Crediteren informatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Betalen

Betalen met iDeal

Bij iDEAL wordt u tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. U hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze wordt uw betaling direct afgeschreven. Om te betalen met iDEAL doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer uw bank
 2. Klik op ‘Volgende’, hierdoor komt u op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
 3. Nadat u op ‘Bevestigen en doorgaan naar iDEAL’ klikt ontvangt u van ons per e-mail een bestelbevestiging
 4. U wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank
 5. Rond hier uw betaling af
 6. Vergeet niet na uw betaling terug te gaan naar onze site. Hier wordt uw bestelling afgerond en ziet u een bevestiging van uw betaling
 7. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging

Betalen met Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer uw type kaart en vul uw kaartgegevens in
 2. Klik op ‘Volgende’, hierdoor komt u op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
 3. Nadat u op ‘Verzend bestelling’ klikt ontvangt u van ons per e-mail een bestelbevestiging
 4. In sommige gevallen wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank waar u met uw kaartlezer betaalt
 5. Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar onze website waar u een bevestiging van de betaling ziet
 6. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging en wordt het bedrag van uw creditcard gecrediteerd

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij vlaggenmasten.nl veilig.

Betalen via factuur

Kopen via factuur voor onze zakelijke klanten – de prettigste manier van aankopen doen. U betaalt pas nadat u de artikelen heeft ontvangen. Het betalen op rekening kunnen wij alleen aanbieden voor onze zakelijke klanten. Op basis van de interne kredietrichtlijnen, behouden wij ons het recht voor om bestellingen op rekening niet uit te voeren. In dat geval ontvangt u van ons een e-mail. Wij verzoeken u, het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te voldoen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.  Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

vlaggenmasten.nl
Nagelpoelweg 90a 
7333NZ APELDOORN
+31 (0)55-7600 694
info@vlaggenmasten.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen.