15% KORTING OP ONZE STARRY NIGHT VLAGGENMAST KERSTVERLICHTING SHOP HIER OP=OP

Polyester vlaggenmast

De polyester vlaggenmasten van Vlaggenmasten.nl zijn nu flink in prijs verlaagd. Wij bieden alleen vlaggenmasten van de allerhoogste kwaliteit. Sla dus snel toe en maak gebruik van deze scherpe aanbieding. Een polyester vlaggenmast van Vlaggenmasten.nl staat voor kwaliteit, degelijkheid en een uitstekende service.

Vlaggenmasten.nl biedt u de ruimste keuze in polyester vlaggenmasten en een levering direct uit voorraad. Op deze pagina’s vindt u de juiste informatie die u helpt bij het kiezen voor de juiste soort polyester vlaggenmast.

Toont alle 11 resultaten

Polyester vlaggenmast in de juiste afmeting

Vlaggenmasten.nl heeft een ruime keuze in polyester vlaggenmasten. Er zijn verschillende lengtes en diameters beschikbaar. Een polyester vlaggenmast is altijd conisch (kegelvormig) van vorm. Dat betekent dat de voet breder is dan de top van de mast. Het belangrijkste voor het bepalen van de gewenste maat is de keuze voor de juiste lengte.

De mast dient ongeveer één tot een halve meter korter zijn dan de nok van het pand waarbij de vlaggenmast is geplaatst. Houd ook rekening met de omgeving. Wanneer de vlaggenmast vrij in de ruimte staat – en niet vlakbij bebouwing – dan is de lengtemaat minder belangrijk. Staat de vlaggenmast dichtbij een pand, laat ‘m dan niet boven het pand uitsteken.

De afmeting van de vlag die aan de mast komt te hangen, is ook van belang. Hoe hoger de mast, hoe groter de vlag, is de vuistregel. Wilt u een kwaliteitsvlag, bedrukt met een eigen ontwerp, logo of bedrijfsnaam, dan is Vlaggenmasten.nl uw partner voor het leveren van bedrukte vlaggen.

Kies de juiste bevestiging voor uw vlag

Voor de polyester vlaggenmast is een keuze tussen diverse bevestigingen van uw vlag mogelijk. De klassieke en voordeligste keuze is een uitwendige lijn, bevestigd aan een kikker. Een mooie andere optie is een inwendige bevestiging met lier. Deze anti-diefstal bevestiging wordt niet alleen veel gekozen voor de veiligheid, maar ook vanwege het voorkómen van geluidsoverlast.

Een uitwendige lijn slaat bij hardere wind vaak tegen de polyester vlaggenmast. Ook kan de wind die langs de lijn waait, zorgen voor een fluittoon. Het liersysteem voorkomt zulke overlast voor u (en uw buren).

Plaatst u liever een banier in uw polyester vlaggenmast, in plaats van een klassieke vlag? Kies dan voor een banieruithouder. Hiermee draait uw banier geluidloos mee met de wind, dankzij de zelfsmerende kogellagers in het systeem. Een banier verzekert u van een permanent zichtbare uiting voor uw bedrijf.

Zet uw vlaggenmast stevig vast

Voor de grondbevestiging van uw vlaggenmasten in de vrije ruimte hebben wij verschillende mogelijkheden. Voor een vlaggenmast tot een lengte van 10 meter kunt u kiezen tussen een grondbuis. Met een keuze voor een grondbuis schuift uw vlaggenmast ongeveer één meter in de grond. Wilt u behoud van lengte bovengronds, dan zult u hierdoor een langere mast moeten bestellen.

Een andere mogelijkheid is de keuze voor een overschuifkoker of overschuifbuis. Deze wordt voor de helft in een betonnen voet vastgezet, waarna de mast eroverheen wordt geschoven. Zo ontstaat geen lengteverlies.

Voor alle masten is de kantelvoeteen uitstekende keuze als grondbevestiging. Een mast van 10 meter of langer wordt alleen met een kantelvoet geleverd die dan bij de prijs is inbegrepen. Met een kantelvoet kunt u de mast eenvoudig kantelen en strijken, bijvoorbeeld voor reiniging en reparatie. Daarnaast rust uw mast met een kantelvoet op het maaiveld, zodat u geen lengteverlies lijdt.

Ook met een mastbok als grondbevestiging rust uw mast op het maaiveld, zonder verlies van lengte. Deze keuze geeft u ook de mogelijkheid om uw mast desgewenst te strijken.

Plaatst u uw vlaggenmast liever tegen de gevel van uw pand aan? Dan kan Vlaggenmasten.nl u muurbeugels leveren, zodat uw mast stevig rechtop blijft staan.

Accessoires en aflevering

Uw vlaggenmast krijgt u standaard afgeleverd met de juiste materialen voor net vlagvertoon. Inbegrepen bij uw gekozen vlaggenmast zijn bijpassende accessoires, zoals vlaggenmasttouw van hoge kwaliteit. De standaard afwerking van uw vlaggenmast is met een platte ronde knop, in de kleur oranje. Kiest u liever een andere afwerking, dan hebben we verschillende kleuren en vormen beschikbaar voor uw vlaggenmastknop.

Voor de bezorging van uw vlaggenmast bieden wij drie opties. U kunt de vlaggenmast zelf afhalen, op onze locatie. Dat is natuurlijk de voordeligste optie. U kunt ook kiezen voor levering door Vlaggenmasten.nl, op een adres van uw keuze. Elke vlaggenmast krijgt een gedetailleerde plaatsingsinstructie mee. Wanneer u wilt dat wij de vlaggenmast voor u plaatsen, dan doen we dat met plezier. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van vlaggenmasten en zijn u hiermee graag van dienst.

Onderhoud polyester vlaggenmast

Een polyester vlaggenmast is onderhoudsvrij en dat is een belangrijk voordeel. De masten van Vlaggenmasten.nl zijn bovendien afgewerkt met een zeer kwalitatieve gel-coating, die ervoor zorgt dat de mast zijn glans behoudt en kleurvast is. We adviseren u wel een jaarlijkse reiniging van uw vlaggenmast. Zo blijft uw vlaggenmast een mooi visitekaartje voor uw bedrijf of woning.

Garantie op uw vlaggenmast

Vlaggenmasten.nl biedt een ruime garantie op al onze polyester vlaggenmasten. Deze omvat maar liefst 15 jaar garantie op mastbreuk en een garantietermijn van 2 jaar op vlaggenmast accessoires. Om schade, breuk of scheefstand van uw mast te voorkomen, dient u de vlaggen uit de mast te halen bij windkracht 8 of hoger. Heeft u dit nagelaten, dan is Vlaggenmasten.nl onder geen beding aansprakelijk voor de ontstane schade en de reparatie en/of herstelkosten.