20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Hijsbare baniermast PRO
Hijsbare baniermast PRO 6 meter
SKU: 23-69090 Meer informatie
    • € 
Levertijd: 3 - 10 werkdagen (sneller in overleg)

Hijsbare baniermast PRO – 6 meter

Uw banieren eenvoudig en snel vervangen ? Dat doet u met onze hijsbare baniermast. Deze cilindrische aluminium baniermast, is een strakke rechte vlaggenmast met in de top dezelfde diameter als in de voet. Uitermate geschikt voor banieren ! Eenvoudig samen te stellen en altijd uitgevoerd met een hijsbare robuuste kwaliteits uithouder.

Inclusief bandliersysteem

Het systeem werk met een liersysteem waarmee u kinderlijk eenvoudig de uithouder naar beneden draait. U heeft behalve de slinger verder geen gereedschap nodig. Banier vervangen? U draait de banier snel en eenvoudig weer naar boven. Het touw loopt hierbij binnendoor in de vlaggenmast, een zogenaamd anti diefstal systeem. Dit liersysteem wordt geleverd inclusief en contragewicht.

Wij kiezen er bewust voor, ondanks dat deze prijstechnische gunstiger zijn, geen vlaggenmast met luikjes van aluminium of kunststof aan te bieden. Deze zijn in gebruiksgemak erg onvriendelijk.

Hijsbare banieruithouder

De draaitop is volledig geruisloos en de banieruithouder is hijsbaar. Met het ontwerpen van deze probleemloze vlaggenmast met hijsbare banieruithouder. Is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Als kunststof gebruiken wij het oersterke POM. Daarnaast is de draaitop voorzien van dubbele zelf smerende rvs-kogellagers. De hijsbare uithouderstang heeft een lengte van 164cm en is eenvoudig zelf in te korten. De uithouder is van massief aluminium.

Grondbevestiging hijsbare baniermast 6 meter

De kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, heeft duidelijk de voorkeur. De voordelen zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft. Bij gebruik van een grondbuis verliest uw vlaggenmast ca. 80cm in lengte boven het maaiveld. Naast de diverse grondbevestigingen kunt u ook kiezen voor muurbeugels indien u de mast tegen een keerwand of muur wilt plaatsen.

Als grondbevestiging kunt u kiezen tussen :
– Grondbuis
– Overschuifkoker
– Kantelvoet (aanbevolen).
– Verticale muurbeugels

Voor meer informatie over onze grondbevestiging bekijk dan onze grondbevestiging voor vlaggenmasten pagina of onze productvideo’s.

Voordelen van aluminium vlaggenmasten op een rijtje

  • Kwalitatief hoogstaand product – U kiest voor een lange levensduur
  • Zeer goed bestand tegen ruwe weersomstandigheden
  • Een blijvend prachtige uitstraling
  • Handgemaakt, door onze eigen productie en samengesteld in Nederland

Garantie 6 meter baniermast

Op onze cilindrische aluminium vlaggenmasten geven wij 5 jaar garantie. Op onze conische aluminium vlaggenmasten geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan geven wij u zo spoedig mogelijk na dat u de vlaggenmast(en) heeft de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter dat uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst worden? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Uiteraard mits er geen obstakels in de grond zitten.

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Specificaties 6 meter vlaggenmast

– Wanddikte 3mm
– Diameter 70 & 90mm
– Cilindrisch
– Kleur Wit (RAL 9010) of Zwart (RAL 9005)
– Diverse vlaggenmastknoppen en grondbevestigingen mogelijk

 

 

Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Lengte

6 meter

Kleur

Wit RAL 9010, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Diameter voet-top

70-70mm, 90-90mm

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/wp-content/uploads/sites/5/2020/09/vlaggenmasten-nl-hijsbare-baniermast-pro.pdf