20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Aluminium baniermast 12 meter
Aluminium baniermast 12 meter
SKU: 61-1213560 Meer informatie
Levertijd: 1 - 7 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium baniermast – 12 meter

Deze aluminium vlaggenmast is conisch en dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Deze aluminium vlaggenmasten zijn gemaakt, met behulp van het prachtige Griekse entasis conisch ontwerp, de klassieke vorm van een kaars. Eenvoudig samen te stellen en altijd uitgevoerd met een robuuste dubbelgelagerde banieruithouder.

Inclusief draaitop met banieruithouder
De draaitop is volledig geruisloos met het ontwerpen van deze probleemloze vlaggenmast met banieruithouder is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Als kunststof gebruiken wij het oersterke POM. Daarnaast is de draaitop voorzien van dubbele zelf smerende rvs-kogellagers. De uithouderstang heeft een lengte van 164cm (voor banier breedte van max. 150cm) en is eenvoudig zelf in te korten. De uithouder is van massief aluminium. Wordt geleverd inclusief bandjes en gewicht.

Bevestiging aluminium baniermast

Als grondbevestiging kunt u kiezen voor alleen de mast of de kantelvoet. De kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, heeft duidelijk de voorkeur. De voordelen zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft.

Garantie en testen

Op onze conische aluminium vlaggenmasten geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd

Baniermast 10 meter bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan geven wij u zo spoedig mogelijk na dat u de vlaggenmast(en) heeft de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter dat uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst worden? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Uiteraard mits er geen obstakels in de grond zitten.

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Specificaties 12 meter baniermast

  • Wanddikte 3mm
  • Diameter 135-60mm (uit voorraad leverbaar)
  • Diverse vlaggenmastknoppen mogelijk
  • Kleur Wit (RAL 9010 of Anode (zilverkleurig) (uit voorraad leverbaar)
Materiaal

Aluminium

Lengte

12 meter

Vorm

Conisch

Kleur

Wit RAL 9010, Zilver Anode

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf

Diameter voet-top

135-60mm

Andere suggesties…