20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Aluminium baniermast 5 meter
Aluminium baniermast 5 meter
SKU: 21-57070 Meer informatie
Levertijd: 1 - 7 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium baniermast – 5 meter

Deze aluminium baniermast is 5 meter. Deze baniermast is verkrijgbaar in zowel de cilindrische als in de conische vorm.

Cilindrische baniermast aluminium 5 meter
De boven- en onderkant zijn even dik. Deze strakke aluminium vlaggenmast van 6 meter heeft dus in de top dezelfde diameter als in de voet.

Conische baniermast aluminium 5 meter
Deze aluminium vlaggenmast is conisch en dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Deze aluminium vlaggenmasten zijn gemaakt, met behulp van het prachtige Griekse entasis conisch ontwerp, de klassieke vorm van een kaars.

Bevestigingen aluminium baniermast 5 meter

De kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, heeft duidelijk de voorkeur. De voordelen zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft. Bij gebruik van een grondbuis verliest uw vlaggenmast ca. 80cm in lengte boven het maaiveld. Naast de diverse grondbevestigingen kunt u ook kiezen voor muurbeugels indien u de mast tegen een keerwand of muur wilt plaatsen.

Als grondbevestiging kunt u kiezen tussen :
– Grondbuis
– Overschuifkoker
– Mastbok
– Kantelvoet (aanbevolen).
– Verticale muurbeugels

Voor meer informatie over onze grondbevestiging bekijk dan onze grondbevestigingen voor vlaggenmasten pagina of onze productvideo’s.

Draaitop met banieruithouder

De baniermast af wordt afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige draaitop met banieruithouder. Deze set wordt geleverd met een wit gecoate robuuste aluminium uithouderstang, 3 bandjes t.b.v. van de banier en een contragewicht

Banieruithouder
De banieruithouder die wordt meegeleverd is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. Deze uithouder is wit gepoedercoat (geeft niet af) en kan eenvoudig worden ingekort tot elke gewenste breedte van de banier.

Garantie en testen

Op onze cilindrische aluminium baniermasten geven wij 5 jaar garantie. Garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd). Op de conische vlaggenmast wordt 15 jaar garantie gegeven (calamiteiten uitgezonderd).

Baniermasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan geven wij u zo spoedig mogelijk na dat u de vlaggenmast(en) heeft de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter dat uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst worden? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Uiteraard mits er geen obstakels in de grond zitten.

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Specificaties 5 meter baniermast

  • Wanddikte 3mm
  • Diverse vlaggenmastknoppen mogelijk
  • Kleur Wit, Zwart of Anode
  • Uithouder maximale breedte banier 150cm
Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch, Conisch

Lengte

5 meter

Kleur

Wit RAL 9010, Zilver Anode, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Diameter voet-top

60-60mm, 70-70mm, 90-90mm

Andere suggesties…