20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Polyester baniermast 12 meter
Polyester baniermast 12 meter
SKU: 51-1214065 Meer informatie
    • 0 € 
    • 0 € 
Levertijd: 1 - 7 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Polyester baniermast – 12 meter

Een glasvezelversterkte vlaggenmast met een bredere voet als top dus loopt taps toe. De polyester baniermast is onderhoudsvrij en wordt veel toegepast in de kustgebieden. Kenmerkend voor een polyester mast is de naad over de gehele lengte, daar deze in een mal worden gefabriceerd.

Draaitop met banieruithouder
De baniermast is voorzien van een draaitop die bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. De baniermast wordt compleet geleverd inclusief drie ringen en contragewicht.

De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm.

Bevestiging polyester baniermast
Als grondbevestiging heeft deze baniermast een kantelvoet. Met deze kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, kunt u de mast eenvoudig na stellen en is deze makkelijk neer te leggen. Daarnaast blijft de lengte boven het maaiveld.

Garantie en testen
Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door SP. Dit is het Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd). Download het testrapport.

Baniermast polyester bezorgen
Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Daarnaast kunt op onze site of op ons YouTube kanaal vlaggenmasten.nl ook instructiefilmpjes bekijken.

Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door. Dit is uiteraard binnen 5 werkdagen.

Baniermast polyester plaatsen
Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Mits er geen obstakels in de grond zitten. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

* Arbeidsloon en het storten van de het beton voor de grondmontage zijn inbegrepen
* Prijzen anders dan plaatsing in de grond zijn op aanvraag.
* De montagelocatie dient vrij te zijn van obstakels (bouwketen, auto’s, bouwmaterialen, e.d.).
* Bij plaatsing gaan we uit van plaatsing in volle grond en/of klinkerbestrating.
* De grond dient vrij te zijn van kabels, leidingen, funderingen, zware klei, puin, wortels etc.
* Alle vermelde tarieven gelden voor Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.
* Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven (Maximaal 10 werkdagen na opdracht zal de plaatsing plaats vinden)

Specificaties 12 meter baniermast
* Speciale coating
* Glasvezel versterkt
* Diam. 140mm voet en 65mm in top
* Standaard wit, andere kleuren op aanvraag
* Leverbaar met diverse vlaggenmastknoppen
* Inclusief kantelanker

Materiaal

Polyester

Lengte

12 meter

Vorm

Conisch

Kleur

Wit RAL 9010

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Diameter voet-top

140-65mm

Andere suggesties…