20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Set Vlagcorrectors
Set Vlagcorrectors
SKU: 10-420 Meer informatie

€ 39,95 (€ 33,02 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

√ Vlagcorrector voor vlaggenstokken
√ Set bestaande uit 2 ringen

Vlagcorrector set

Als u een vlaggenstok heeft, is de kans groot dat u dit herkent: een vlag die zich volledig om de stok wikkelt bij harde wind. Afgezien van het feit dat dit er visueel onaantrekkelijk uitziet, is het ook niet bevorderlijk voor de levensduur van uw vlag. Dit probleem kunt u eenvoudig oplossen met onze vlagcorrectors. Uniek op de markt! De vlagcorrector bestaat uit twee delen en voorkomt dat uw vlag om de vlaggenstok heen slaat, omdat deze is gelagerd en dus meedraait met de vlag. Ook geschikt voor halfstok vlaggen, met behulp van de meegeleverd inbus zijn de correctors eenvoudig te verschuiven.

Hoe u de vlagcorrectors gebruikt:
Om de flag fixer te gebruiken, schuift u een van de twee ringen vanaf de onderkant van de vlaggenstok omhoog. Vervolgens bevestigt u deze aan de bovenkant met de meegeleverde inbussleutel, zonder deze te strak aan te draaien. U bevestigt de bovenkant van de vlag aan de vlagcorrector. Daarna schuift u de andere ring om de vlaggenstok op de juiste hoogte. Bevestig de onderkant van de vlag aan de ring en draai ook hier de schroef aan. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de bovenste en onderste ring, zodat de vlag vrij kan draaien. Op deze manier zult u geen last meer hebben van een vlag die om de stok heen draait.

Unieke eigenschappen van onze vlagcorrectors in Nederland:
Vlagcorrectors zijn niet uniek in Nederland, vaak zijn ze gemaakt van kunststof en hebben ze een witte kleur. Onze vlagcorrectors daarentegen zijn vervaardigd uit metaal en hebben een zilveren metaalkleur. Hierdoor zijn ze weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en stijlvol. Bovendien zijn de vlagcorrectors voorzien van kogellagers, waardoor ze soepel geleiden, zowel nu als in de toekomst. Deze vlagcorrector is geschikt voor vlaggenstokken met een diameter van 2,6 tot 3,1 cm. Ze zijn ook ideaal om uw vlag halfstok te hangen: draai de vlagcorrector los, schuif deze voorzichtig 50 cm naar beneden en zet hem weer vast. Let op: veel vlagcorrectors worden vastgezet met schroefjes die markeringen achterlaten op uw vlaggenstok.

Een strakke vlagpresentatie met behulp van vlagcorrectors:
Als u investeert in een vlag met vlaggenstok en bijbehorende accessoires, zult u hier jarenlang plezier van hebben. Dankzij het grote aantal vlagdagen in Nederland kunt u er regelmatig gebruik van maken, evenals van de vlagcorrectors. Nadat u ze hebt bevestigd, kunnen ze aan de vlaggenstok blijven zitten en hoeft u ze alleen te verstellen tijdens Dodenherdenking wanneer de vlag halfstok wordt gehangen. De buitenste ring draait mee met de vlag dankzij de kogellagers, waardoor uw vlag niet meer om de stok heen komt te zitten en u altijd een strakke vlagpresentatie heeft.