20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Aluminium Vlaggenstok
Aluminium vlaggenstok 2 meter zwart
SKU: 20-23030-9005 Meer informatie
    • € 
    • 0 € 
    • 0 € 
    • 0 € 
Levertijd: 1 - 2 werkdagen (sneller in overleg)

√ Zwart
√ Oranje & Zwarte knop

Aluminium vlaggenstok 2 meter zwart

De aluminium vlaggenstok is doorgaans wit of anode, maar deze vlaggenstok is zwart gecoat. Kozijnen en accessoires aan het huis worden steeds vaker zwart dus waarom de vlaggenstok niet ? Deze stok wordt geleverd met een royale oranje of zwart peervormige knop.

Vlagbevestiging
De aluminium vlaggenstok 2 meter kan inclusief witte halfstok clips of witte vlagcorrectors worden besteld. Standaard is de knop uitgevoerd met een haakje. Een standaard gevelvlag is uitgevoerd met een lusje aan de bovenzijde en een koord aan de onderzijde. De lus bevestigd wordt aan de haak bevestigd en het touw om de stok heen geknoopt.

De tweede opties zijn halfstok clips, deze halfstok clips bestaat uit 2 clips die om de stok worden geklikt. Deze kunnen worden vastgezet met een schroef maar is niet noodzakelijk. De clips kunnen worden verschoven wanneer er halfstok moet worden gevlagd.

De laatste optie zijn vlagcorrector, hiermee waait uw vlag minder snel om de stok. Deze vlagcorrectors dienen vast te worden geschroefd op de stok. Bij halfstok vlaggen, de ringen los schroeven en de ringen verplaatsen om deze vervolgens weer vast te schroeven. Er wordt gekozen voor het een of voor het andere, nooit een combinatie van beide.

Knop

Oranje of zwart uivormig

Materiaal

Aluminium

Lengte

2 meter

Productsoort

Vlaggenstok

Kleur

Zwart RAL 9005