20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Vlaggenmast 8 meter
Polyester vlaggenmast 8 meter – zwart
SKU: 55-812065 Meer informatie
    • 0 € 
    • 0 € 
    • 0 € 
Levertijd: 1 - 7 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Polyester vlaggenmast 8 meter – Zwart

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Deze polyester vlaggenmasten zijn gegoten, met behulp van het prachtige Griekse entasis conisch ontwerp, de klassieke vorm van een kaars. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad.

Voordelen polyester vlaggenmast 8 meter

Ultraharde gelcoating
Flexibel en licht
Buigzaam en toch oersterk
Prachtig glanzende finish
Perfect voor moeilijke weersomstandigheden
Handgemaakt, door onze eigen productie geassembleerd in Nederland

Bevestiging 8 meter zwarte polyester vlaggenmast

Als grondbevestiging  worden deze zwarte vlaggenmasten alleen geleverd met een kantelvoet. De kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, heeft  als voordelen dat de mast na te stellen is en dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft.

Afwerking 8 meter zwarte polyester vlaggenmast

Deze polyester vlaggenmast kan op 3 manieren worden afgewerkt.

Standaard afwerking – Bij deze afwerking wordt een roterende knop naar keuze geleverd samen met koord en kikker. Het touw loop bij deze afwerking buiten om de mast heen.
RVS Liersysteem – Hierbij loopt het koord door de vlaggenmast. Daarnaast wordt de mast afgewerkt met een roterend knop naar keuze. De vlag slaat met deze afwerking minder snel om de mast omdat de roterende knop met de wind meedraait. De slinger is na gebruik te verwijderen zodat er geen onbevoegde bij het touw kunnen en deze tegen diefstal beveiligt is. Deze uitvoering wordt geleverd met een gewicht (gewicht met vaste ring)
Draaitop inclusief banieruithouder – Deze afwerking wordt alleen gekozen voor zakelijke toepassing met deze afwerking kunt u banieren ophangen, zodat deze altijd leesbaar is ook als het windstil is. De banieruithouder is 150cm breed en daarnaast met slings (om de banier aan de mast vast te maken) en een gewicht met vaste ring.

Vlaggenmast gratis bezorgen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Daarnaast kunt op onze site of op ons YouTube kanaal vlaggenmasten.nl ook instructiefilmpjes bekijken.

Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door. Dit is uiteraard binnen 5 werkdagen.

Vlaggenmast polyester plaatsen

Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde Plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Mits er geen obstakels in de grond zitten. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidsloon en het storten van de het beton voor de grondmontage zijn inbegrepen.
Prijzen anders dan plaatsing in de grond zijn op aanvraag.
De montage locatie dient vrij te zijn van obstakels (bouwketen, auto’s, bouwmaterialen, e.d.).
Bij plaatsing gaan we uit van plaatsing in volle grond en/of klinkerbestrating.
De grond dient vrij te zijn van kabels, leidingen, funderingen, zware klei, puin, wortels etc.
Alle vermelde tarieven gelden voor Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden & Zeeuws Vlaanderen.
Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven

Garantie en testen

Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door SP. Dit is het Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd). Download het testrapport.

Specificaties 8 meter polyester vlaggenmast

Speciale coating
Glasvezel versterkt
Diam. 120mm voet en 65mm in top
Standaard  zwart
Leverbaar met diverse roterende vlaggenmastknoppen
Door en door gepigmenteerd
Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Lengte

8 meter

Kleur

Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf

Diameter voet-top

120-65mm