20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Hijsbare baniermast PRO
Hijsbare baniermast PRO 8 meter
SKU: 23-89090 Meer informatie
Levertijd: 3 - 8 werkdagen (sneller in overleg)

Hijsbare baniermast PRO – 8 meter

Uw banieren eenvoudig en snel vervangen ? Dat doet u met onze hijsbare baniermast. Deze cilindrische aluminium baniermast, is een strakke rechte vlaggenmast met in de top dezelfde diameter als in de voet. Uitermate geschikt voor banieren ! Eenvoudig samen te stellen en altijd uitgevoerd met een hijsbare robuuste kwaliteits uithouder.

Inclusief draaitop met hijsbare banieruithouder,
De draaitop is volledig geruisloos en de uithouder is hijsbaar. Met het ontwerpen van deze probleemloze vlaggenmast met hijsbare banieruithouder. Is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Als kunststof gebruiken wij het oersterke POM. Daarnaast is de draaitop voorzien van dubbele zelf smerende rvs-kogellagers. De hijsbare uithouderstang heeft een lengte van 164cm en is eenvoudig zelf in te korten. De uithouder is van massief aluminium.

Het systeem werk met een liersysteem waarmee u kinderlijk eenvoudig de uithouder naar beneden draait. U heeft behalve de slinger verder geen gereedschap nodig. Banier vervangen? U draait de banier snel en eenvoudig weer naar boven.

Voordelen van aluminium vlaggenmasten op een rijtje

  • Kwalitatief hoogstaand product – U kiest voor een lange levensduur
  • Zeer goed bestand tegen ruwe weersomstandigheden
  • Een blijvend prachtige uitstraling
  • Handgemaakt, door onze eigen productie en samengesteld in Nederland

Bevestiging aluminium vlaggenmast

Als grondbevestiging kunt u kiezen tussen grondbuis, overschuifkoker en kantelvoet. De kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, heeft duidelijk de voorkeur. De voordelen zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft. Bij gebruik van een grondbuis verliest uw vlaggenmast ca. 80cm in lengte boven het maaiveld. Naast de diverse grondbevestigingen kunt u ook kiezen voor muurbeugels indien u de mast tegen een keerwand of muur wilt plaatsen.

Uw vlaggenmast(en) plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen.

Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Mits er geen obstakels in de grond zitten.

Uw vlaggenmasten worden dan binnen 2 weken geplaatst uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Specificaties 8 meter banier vlaggenmast

  • Wanddikte 3mm
  • Diameter 90mm (uit voorraad leverbaar)
  • Diverse vlaggenmastknoppen mogelijk
  • Kleur Wit (RAL 9010) of Zwart gepoedercoat (RAL 9005) (uit voorraad leverbaar)
Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Lengte

8 meter

Kleur

Wit RAL 9010, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Diameter voet-top

90-90mm

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/wp-content/uploads/sites/5/2020/09/vlaggenmasten-nl-hijsbare-baniermast-pro.pdf