20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Vlaggenmast 7 meter
Vlaggenmast 7 Meter + Kerstverlichting
SKU: KV-700-1 Meer informatie
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • 0 € 
  • € 
  • 90.90520661 € 
  • 0 € 
  • 0 € 
Levertijd: 1 - 7 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

√ 1440 of 1500 LEDS
√ Warm wit en Twinkle
√ Diam.350cm, Diam.370cm
√ Inclusief 7 meter polyester vlaggenmast
√ Fairybell & Glowing Tree

Vlaggenmast 7 Meter + Kerstverlichting

Schaf een vlaggenmast aan en maak hiervan meteen een prachtige blikvanger. Vlaggenmasten is dé specialist als het gaat om vlaggenmasten èn officieel dealer van diverse vlaggenmast kerstverlichting waaronder de Fairybell. Dat betekent dat u verzekerd bent van een optimale service en levering. Bovendien kunnen wij door onze volumes qua inkoop scherpe prijzen bieden en toch de topkwaliteit leveren die u wenst.

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Deze polyester vlaggenmasten zijn gegoten, met behulp van het prachtige Griekse entasis conisch ontwerp, de klassieke vorm van een kaars. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad.

Voordelen van uw vlaggenmast en kerstverlichting bestellen bij vlaggenmasten.nl op een rijtje

 • U werkt met een echte specialist – al ruim 30 jaar
 • Officiële dealer van Fairybells & Glowing Tree– U heeft (letterlijk) garantie op jarenlang plezier van uw aanschaf
 • Vlaggenmasten met ultraharde gelcoating – ongevoelig voor weersomstandigheden
 • Handgemaakt, door onze eigen productie en samengesteld in Nederland

Bevestiging polyester vlaggenmast
Als grondbevestiging heeft deze vlaggenmasten een kantelbare voetplaat genoemd. De voordelen van deze kantelvoet zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft.

Gebruiksaanwijzing kerstverlichting
Het opzetten van de kerstverlichting is gemakkelijk en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat je deze kerstboom net zo simpel als een vlag ophijsen in de vlaggenmast. De lichtstrengen worden aangesloten aan een weersbestendige 31 Volt transformator die gemakkelijk, eventueel met een verlengsnoer of tijdschakelaar kan worden aangesloten op het 220V stroomnet. Als de kerstperiode voorbij is kunt u de kerstboom gemakkelijk weer opbergen in de doos, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Bekijk voor gedetailleerde instructies onze plaatsingsvideo, in het tabblad video’s

Garantie en testen
Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door SP. Dit is het Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd). Op uw kerstverlichting heeft u een garantie van 2 jaar.

Bezorgen of laten plaatsen van uw vlaggenmast(en)
Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Daarnaast kunt op onze site of op ons YouTube kanaal vlaggenmasten.nl ook instructiefilmpjes bekijken.

Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door. Dit is uiteraard binnen 5 werkdagen.

Let op!Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de kerstverlichting te monteren.

Vlaggenmast polyester plaatsen
Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Mits er geen obstakels in de grond zitten. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

* Arbeidsloon en het storten van de het beton voor de grondmontage zijn inbegrepen
* Prijzen anders dan plaatsing in de grond zijn op aanvraag.
* De montagelocatie dient vrij te zijn van obstakels (bouwketen, auto’s, bouwmaterialen, e.d.).
* Bij plaatsing gaan we uit van plaatsing in volle grond en/of klinkerbestrating.
* De grond dient vrij te zijn van kabels, leidingen, funderingen, zware klei, puin, wortels etc.
* Alle vermelde tarieven gelden voor Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden & Zeeuws Vlaanderen.
* Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven (Maximaal 10 werkdagen na opdracht zal de plaatsing plaats vinden)

Over de kerstverlichting
De vlaggenmast kerstverlichting is rond kersttijd niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze vrolijke accessoire zorgt er met behulp van slim geplaatste LED-lampjes voor dat uw mast tot een heuse kerst den omgetoverd wordt.

Deze kerstverlichting kerstboom is een geweldige sfeermaker en mag niet ontbreken in uw masten. De kerstverlichting wordt geleverd in verschillende formaten en volumes.

Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Lengte

7 meter

Kleur

Wit RAL 9010, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf

Diameter voet-top

120-65mm

Geschikt voor

Vlaggenmasten 7 meter

Diameter

Glowing Tre 1440 diam. 370cm
Fairybell 1500 diam. 350cm

Aantal leds

1440 of 1500 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Fabrikaat

Fairybell, Ontworpen en geproduceerd in Nederland & Glowing Tree

Merk kerstverlichting

Fairybell, Glowing Tree

Andere suggesties…