20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Nederlandse vlag
Luxe Nederlandse vlaggenset
SKU: 20-827-ST Meer informatie
  • € 
  • 0 € 
  • 7 € 
  • 0 € 
  • 0 € 
  • € 
Levertijd: 1 - 2 werkdagen (sneller in overleg)

√ Vlaggenstok aluminium 2 meter
√ Aluminium vlaggenstokhouder
√ Wit & anode
√ Oranje & Zwarte knop
√ Incl.NL Vlag & Oranje wimpel

 

Luxe Nederlandse vlaggenset

Luxe vlaggenset : bestaande uit een duurzame aluminium vlaggenstok, uiterst licht van gewicht en wit gepoedercoat of zilver geanodiseerd. Deze stok wordt geleverd met een royale oranje of zwart peervormige knop.

Daarnaast heeft u de keuze tussen de Nederlandse vlag in kobaltblauw (officiële Nederlandse vlag) & de donker blauwe variant. De vlag heeft de afmeting 100x150cm, met een uiterlijk van wol en uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels.

Deze set wordt daarnaast inclusief oranje wimpel 180cm en aluminium vlaggenstokhouder geleverd.

Vlagbevestiging
Deze vlaggenset kan inclusief halfstok clips of vlagcorrectors worden besteld. Standaard is de knop uitgevoerd met een haakje, hier kan de lus aan de bovenzijde van de vlag aan vast worden gemaakt. De onderkant van de vlag is voorzien van een uitstekend touw deze kan om de stok worden heen geknoopt.

De tweede opties zijn halfstok clips, deze halfstok clips bestaat uit 2 clips die om de stok worden geklikt. Deze kunnen worden vastgezet met een schroef maar is niet noodzakelijk. De clips kunnen worden verschoven wanneer er halfstok moet worden gevlagd.

De laatste optie zijn vlagcorrector, hiermee waait uw vlag minder snel om de stok. Deze vlagcorrectors dienen vast te worden geschroefd op de stok. Bij halfstok vlaggen, de ringen los schroeven en de ringen verplaatsen om deze vervolgens weer vast te schroeven. Er wordt gekozen voor het een of voor het andere, nooit een combinatie van beide.

Knop

Oranje of zwart uivormig

Materiaal

Aluminium

Lengte

2 meter

Productsoort

Vlaggenstok

Kleur

Wit RAL 9010, Zilver Anode