20% korting  op alle aluminium en polyester vlaggenmasten – alleen online

Fairybell 6 meter
Fairybell 6 meter
SKU: FB-600 Meer informatie

Uitverkocht

√ 900 of 1200 LEDS
√ Warm wit, Twinkle en Multi colour
√ Diam.300cm / Diam.350cm
√ Exclusief vlaggenmast
√ Geschikt voor 6 & 7 meter mast
(7 meter 1 meter uit de top hangen)

Fairybell 6 meter – 900 of 1200 LED

Maak van uw vlaggenmast een prachtige blikvanger. De Fairybell 900 en 1200 zijn beide geschikt voor een vlaggenmast van 6 meter. Met de 1200 ledlampjes kiest u voor een groter effect, al is de ledkerstboom met 900 lampjes natuurlijk ook prachtig. De fairybell 1200 is verkrijgbaar in 3 varianten warm wit, twinkle & multi colour. Een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Deze Fairybell is geleverd zonder vlaggenmast.  Maar het is het een mogelijkheid om deze direct met bijpassende vlaggenmast te bestellen.

De voordelen van een Fairybell bestellen bij Vlaggenmasten.nl

  • Gratis verzenden in heel Nederland
  • Professionele organisatie met ruim 35 jaar ervaring
  • Uitstekende service en reviews (9/10)
  • Levering uit voorraad, dus snel bij u thuis of op het werk
  • Gegarandeerd jaren plezier van uw aanschaf

Garantie op onze Fairybells
De Fairybells worden sinds 2018 volledig in Nederland geproduceerd. Hierdoor bent u verzekert van een betere gebruikservaring en levensduur. Door het gecontroleerde productieproces en een verbeterde Europese kwaliteitscontrole geven we 3 jaar garantie op alle Made in Holland Fairybell modellen.

Gebruiksaanwijzing Fairybell 900 en 1200
Het opzetten van de Fairybell is gemakkelijk en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat je deze kerstboom net zo simpel als een vlag ophijsen in de vlaggenmast. De lichtstrengen worden aangesloten aan een weersbestendige 31 Volt transformator die gemakkelijk, eventueel met een verlengsnoer of tijdschakelaar kan worden aangesloten op het 220V stroomnet. Als de kerstperiode voorbij is kunt u de kerstboom gemakkelijk weer opbergen in de doos, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Bekijk voor gedetailleerde instructies onze plaatsingsvideo, in het tabblad video’s

Energiezuinige Fairybells
Deze fairybell bestaat uit 900 of 1200 energiezuinige LED-kerstlampjes. Samen vormen deze een prachtige 3D lichtfiguur van een kerstboom. Van een afstand geeft de Fairybell een magische kerstsfeer.

Het opzetten van een Fairybell 6 meter ledkerstboom is eenvoudig en kost relatief weinig tijd. Het effect van een vlaggenmast met kerstverlichting buiten is adembenemend en spreekt bij zowel jong en oud tot de verbeelding in de donkere feestdagen rondom de kerst

Officieel dealer van Fairybell
Kerstverlichting voor in uw vlaggenmast? Fairybell heeft kerstboom kerstverlichting voor in uw vlaggenmast. Deze kerstboom van honderden lampjes hijst u gewoon op met het ophijssysteem van uw vlaggenmast. Door het gepatenteerde systeem van Fairybell® creëert u in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom uw huis. De vorm van de gepatenteerde kerstverlichting spreekt tot ieders verbeelding en honderden LED-lampjes zorgen voor een adembenemende kerstboom.

Over de Fairybell Kerstboom
De Fairybell kerstboom is rond kersttijd niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze vrolijke accessoire zorgt er met behulp van slim geplaatste LED-lampjes voor dat uw mast tot een heuse kerst den omgetoverd wordt.

Deze Fairybell kerstboom is een geweldige sfeermaker en mag niet ontbreken in uw masten. De Fairybell kerstboom wordt geleverd in verschillende formaten en volumes. Zo kan u kiezen uit varianten met 900 lampjes tot varianten met maar liefst 4000 lampen. Zo is er voor alle reguliere formaat vlaggenmasten een specifieke Fairybell kerstboom beschikbaar. Naast de hoogte is er een verschil in het licht volume. Zo is de 1200 variant op dezelfde lengte mast te gebruiken als de 900, maar bevat deze 25eer LEDjes. Het effect is een nog vollere uitstraling van de Fairybell kerstboom.

Geschikt voor

Vlaggenmasten 6 en 7 meter (bij 7 meter, 1 meter uit de top hangen)

Diameter

Fairybell 900 diam. 300cm / Fairybell 1200 diam. 350cm

Lengte

6 meter

Aantal leds

900 of 1200 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Fabrikaat

Fairybell, Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Merk kerstverlichting

Fairybell

Andere suggesties…