Starry Night 7 meter
Starry Night 7 meter SKU: STN-700
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

√ 1440 LEDS
√ Warm wit
√ Diam.350cm
√ Exclusief vlaggenmast
√ Geschikt voor 7 meter mast

Starry Night 7 meter – 1440 LED

U kent ze wel de kerstverlichting die uw vlaggenmast omtovert naar een verlichte kerstboom. Voor de 7 meter vlaggenmast is er NU een goedkoper alternatief, Starry Night genaamd. Deze Starry Night is verkrijgbaar in 1440 warm witte LEDS. Met de 1440 ledlampjes kiest u voor een groter effect, al is de ledkerstboom met 1440 lampjes natuurlijk ook prachtig. Een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Deze Starry Night wordt geleverd zonder vlaggenmast en betreft alleen de verlichting. Uiteraard is het een mogelijkheid om deze direct met bijpassende vlaggenmast te bestellen.

De voordelen van een Starry Night bestellen bij Vlaggenmasten.nl

 • Gratis verzenden in heel Nederland
 • Professionele organisatie met ruim 35 jaar ervaring
 • Uitstekende service en reviews (9/10)
 • Levering uit voorraad, dus snel bij u thuis of op het werk
 • Gegarandeerd jaren plezier van uw aanschaf

Gebruiksaanwijzing Starry Nights 1440
Het opzetten van de Starry Nights is eenvoudig en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat je deze kerstboom net zo simpel als een vlag ophijsen in de vlaggenmast. De lichtstrengen worden aangesloten aan een weersbestendige 31 Volt transformator die gemakkelijk, eventueel met een verlengsnoer of tijdschakelaar kan worden aangesloten op het 220V stroomnet. Als de kerstperiode voorbij is kunt u de kerstboom gemakkelijk weer opbergen in de doos, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Bekijk voor gedetailleerde instructies onze plaatsingsvideo, in het tabblad video’s

Energiezuinige Starry Nights
Deze Starry Nights bestaat uit 1440 energiezuinige LED-kerstlampjes. Samen vormen deze een prachtige 3D lichtfiguur van een kerstboom. Van een afstand geeft de Starry Nights een magische kerstsfeer.

Het opzetten van een Starry Nights 7 meter ledkerstboom is eenvoudig en kost relatief weinig tijd. Het effect van een vlaggenmast met kerstverlichting buiten is adembenemend en spreekt bij zowel jong en oud tot de verbeelding in de donkere feestdagen rondom de kerst

Officieel dealer van Starry Nights
Vlaggenmasten.nl is een officiele dealer van Starry Nights.

Over de Starry Nights Kerstboom
De kerstboomverlichting is rond de kersttijd niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze vrolijke accessoire zorgt er met behulp van slim geplaatste LED-lampjes voor dat uw mast tot een heuse kerst den omgetoverd wordt. Starry Nights is een goedkoper alternatief voor de reeds bestaande kerstboom vlaggenmastverlichting.

Deze Starry Nights kerstboom is een geweldige sfeermaker en mag niet ontbreken in uw masten. De Starry Nights kerstboom wordt geleverd in verschillende formaten en volumes. Zo kan u kiezen uit varianten met 960 lampjes tot varianten met maar liefst 4000 lampen. Zo is er voor alle reguliere formaat vlaggenmasten een specifieke Starry Nights kerstboom beschikbaar. Naast de hoogte is er een verschil in het licht volume. Zo is de 1200 variant op dezelfde lengte mast te gebruiken als de 960, maar bevat deze > 20eer LEDjes. Het effect is een nog vollere uitstraling van de Starry Nights kerstboom.

Afmetingen 700 cm
Geschikt voor

Vlaggenmasten 7 meter boven het maaiveld

Diameter

Stairy Night 1440 diam. 350cm

Aantal leds

1440 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Merk kerstverlichting

Starry Nights

Andere suggesties…