15% KORTING OP ONZE STARRY NIGHT VLAGGENMAST KERSTVERLICHTING SHOP HIER OP=OP

Vlaggenmast 6 Meter + Fairybell Kerstboom Verlichting
Vlaggenmast 6 Meter + Fairybell Kerstboom Verlichting SKU: 50-600FB
Psst.. meer weten over een optie?
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
Levertijd: Vlaggenmast 1 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

√ Fairybell 900 of 1200
√ 900 of 1200 LEDS
√ Warm wit, Twinkle en Multi colour
√ Diam.300cm / Diam.350cm
√ Inclusief 6 meter polyester vlaggenmast

Vlaggenmast 6 Meter + Fairybell Kerstboom Verlichting

Schaf een vlaggenmast aan en maak hiervan meteen een prachtige blikvanger. Vlaggenmasten is dé specialist als het gaat om vlaggenmasten èn officieel dealer van Fairybell. Dat betekent dat u verzekerd bent van een optimale service en levering. Bovendien kunnen wij door onze volumes qua inkoop scherpe prijzen bieden en toch de topkwaliteit leveren die u wenst.

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Deze polyester vlaggenmasten zijn gegoten, met behulp van het prachtige Griekse entasis conisch ontwerp, de klassieke vorm van een kaars. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad.

Voordelen van uw vlaggenmast en Fairybell bestellen bij vlaggenmasten.nl op een rijtje

 • U werkt met een echte specialist – al ruim 30 jaar
 • Officiële dealer van Fairybells – U heeft (letterlijk) garantie op jarenlang plezier van uw aanschaf
 • Vlaggenmasten met ultraharde gelcoating – ongevoelig voor weersomstandigheden
 • Handgemaakt, door onze eigen productie en samengesteld in Nederland

Bevestiging polyester vlaggenmast
Als grondbevestiging heeft deze vlaggenmasten een kantelbare voetplaat genoemd. De voordelen van deze kantelvoet zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft.

Gebruiksaanwijzing Fairybell
Het opzetten van de Fairybell is gemakkelijk en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat je deze kerstboom net zo simpel als een vlag ophijsen in de vlaggenmast. De lichtstrengen worden aangesloten aan een weersbestendige 31 Volt transformator die gemakkelijk, eventueel met een verlengsnoer of tijdschakelaar kan worden aangesloten op het 220V stroomnet. Als de kerstperiode voorbij is kunt u de kerstboom gemakkelijk weer opbergen in de doos, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Bekijk voor gedetailleerde instructies onze plaatsingsvideo, in het tabblad video’s

Garantie en testen
Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze vlaggenmasten door SP. Dit is het Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd). Op uw Fairybells heeft u een garantie van 3 jaar.

Bezorgen of laten plaatsen van uw vlaggenmast(en)
Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Daarnaast kunt op onze site of op ons YouTube kanaal vlaggenmasten.nl ook instructiefilmpjes bekijken.

Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door. Dit is uiteraard binnen 5 werkdagen.

Let op ! Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de Fairybell te monteren.

Vlaggenmast polyester plaatsen
Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Mits er geen obstakels in de grond zitten. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

* Arbeidsloon en het storten van de het beton voor de grondmontage zijn inbegrepen
* Prijzen anders dan plaatsing in de grond zijn op aanvraag.
* De montagelocatie dient vrij te zijn van obstakels (bouwketen, auto’s, bouwmaterialen, e.d.).
* Bij plaatsing gaan we uit van plaatsing in volle grond en/of klinkerbestrating.
* De grond dient vrij te zijn van kabels, leidingen, funderingen, zware klei, puin, wortels etc.
* Alle vermelde tarieven gelden voor Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden & Zeeuws Vlaanderen.
* Ons montageteam neemt vooraf contact met u op om de definitieve datum en tijd door te geven (Maximaal 10 werkdagen na opdracht zal de plaatsing plaats vinden)

Over de Fairybell Kerstboom
De Fairybell kerstboom is rond kersttijd niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze vrolijke accessoire zorgt er met behulp van slim geplaatste LED-lampjes voor dat uw mast tot een heuse kerst den omgetoverd wordt.

Deze Fairybell kerstboom is een geweldige sfeermaker en mag niet ontbreken in uw masten. De Fairybell kerstboom wordt geleverd in verschillende formaten en volumes. Zo kan u kiezen uit varianten met 900 lampjes tot varianten met maar liefst 4000 lampen. Zo is er voor alle reguliere formaat vlaggenmasten een specifieke Fairybell kerstboom beschikbaar. Naast de hoogte is er een verschil in het licht volume. Zo is de 1200 variant op dezelfde lengte mast te gebruiken als de 900, maar bevat deze 25eer LEDjes. Het effect is een nog vollere uitstraling van de Fairybell kerstboom.

Afmetingen 600 cm
Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Kleur

Wit RAL 9010, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf

Diameter voet-top

120-65mm

Fairybell 900

Diameter : 300cm
Garantie : 3 jaar Fairybell fabrieksgarantie
Aantal leds : 900 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)
Energie klasse : A++ 31V/220V laagspanning. Verbruik 40W/Hr.
Fabrikaat : Fairybell Ontworpen en geproduceerd in Nederland
Verkrijgbaar in : Warm wit

Fairybell 1200

Diameter : 350cm
Garantie : 3 jaar Fairybell fabrieksgarantie
Aantal leds : 1200 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)
Energie klasse : A++ 31V/220V laagspanning. Verbruik 40W/Hr.
Fabrikaat : Fairybell Ontworpen en geproduceerd in Nederland
Verkrijgbaar in : Warm wit, Twinkle & Multi colour

Merk kerstverlichting

Fairybell

Andere suggesties…