De bladeren beginnen te vallen daarmee ook onze prijzen 20% korting op ons complete assortiment!

Glowing Tree 6 meter vlaggenmast kerstverlichting
Glowing Tree 6 meter vlaggenmast kerstverlichting
SKU: GLTR-600 Meer informatie
  • € 
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
  • 0 € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

√ 960 of 1200 LEDS
√ Warm wit & Twinkle
√ Diam.300cm / 320cm
√ Exclusief vlaggenmast
√ Geschikt voor 6 meter mast

Glowing Tree® 6 meter – 960 of 1200 LED

Vlaggenmast kerstboom verlichting

U kent ze wel de kerstverlichting die uw vlaggenmast omtovert naar een verlichte kerstboom. Voor de 6 meter vlaggenmast is er NU een goedkoper alternatief, Glowing Tree® genaamd. Deze Glowing Tree® is verkrijgbaar in 960 of 1200 warm witte LEDS. Met de 1200 ledlampjes kiest u voor een groter effect, al is de ledkerstboom met 960lampjes natuurlijk ook prachtig. Een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Deze Glowing Tree® wordt geleverd zonder vlaggenmast en betreft alleen de verlichting. Uiteraard is het een mogelijkheid om deze direct met bijpassende vlaggenmast te bestellen.

De voordelen van een Glowing Tree® bestellen bij Vlaggenmasten.nl

 • Gratis verzenden in heel Nederland
 • Professionele organisatie met ruim 35 jaar ervaring
 • Uitstekende service en reviews (9/10)
 • Levering uit voorraad, dus snel bij u thuis of op het werk
 • Gegarandeerd jaren plezier van uw aanschaf

Gebruiksaanwijzing Glowing Tree® 960 of 1200
Het opzetten van de Glowing Tree® is eenvoudig en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat je deze kerstboom net zo simpel als een vlag ophijsen in de vlaggenmast. De lichtstrengen worden aangesloten aan een weersbestendige 31 Volt transformator die gemakkelijk, eventueel met een verlengsnoer of tijdschakelaar kan worden aangesloten op het 220V stroomnet. Als de kerstperiode voorbij is kunt u de kerstboom gemakkelijk weer opbergen in de doos, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Bekijk voor gedetailleerde instructies onze plaatsingsvideo, in het tabblad video’s

Energiezuinige Glowing Tree®
Deze Glowing Tree® bestaat uit 960 of 1200 energiezuinige LED-kerstlampjes. Samen vormen deze een prachtige 3D lichtfiguur van een kerstboom. Van een afstand geeft de Glowing Tree® een magische kerstsfeer.

Het opzetten van een Glowing Tree® 6 meter ledkerstboom is eenvoudig en kost relatief weinig tijd. Het effect van een vlaggenmast met kerstverlichting buiten is adembenemend en spreekt bij zowel jong en oud tot de verbeelding in de donkere feestdagen rondom de kerst

Officieel dealer van Glowing Tree®
Vlaggenmasten.nl is een officiele dealer van Glowing Tree®.

Over de Glowing Tree® Kerstboom
De kerstboomverlichting is rond de kersttijd niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze vrolijke accessoire zorgt er met behulp van slim geplaatste LED-lampjes voor dat uw mast tot een heuse kerst den omgetoverd wordt. Glowing Tree® is een goedkoper alternatief voor de reeds bestaande kerstboom vlaggenmastverlichting.

Deze Glowing Tree® kerstboom is een geweldige sfeermaker en mag niet ontbreken in uw masten. De Glowing Tree® kerstboom wordt geleverd in verschillende formaten en volumes. Zo kan u kiezen uit varianten met 960 lampjes tot varianten met maar liefst 4000 lampen. Zo is er voor alle reguliere formaat vlaggenmasten een specifieke Glowing Tree® kerstboom beschikbaar. Naast de hoogte is er een verschil in het licht volume. Zo is de 1200 variant op dezelfde lengte mast te gebruiken als de 960, maar bevat deze > 20eer LEDjes. Het effect is een nog vollere uitstraling van de Glowing Tree® kerstboom.

Geschikt voor

Vlaggenmasten 6 meter boven het maaiveld

Diameter

Glowing Tree 960 diam. 300cm / Glowing Tree 1200 diam. 320cm

Lengte

6 meter

Aantal leds

960 of 1200 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Merk kerstverlichting

Glowing Tree

Andere suggesties…