Aluminium vlaggenmast
Aluminium vlaggenmast 9 meter SKU: 20-99090
Psst.. meer weten over een optie?
Levertijd: 1 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium vlaggenmast – 9 meter

Deze aluminium vlaggenmast is 9 meter. Deze vlaggenmast is verkrijgbaar in zowel de cilindrische als in de conische vorm.

Cilindrische aluminium mast 9 meter
De boven- en onderkant zijn even dik. Deze strakke aluminium vlaggenmast van 7 meter heeft dus in de top dezelfde diameter als in de voet. Leverbaar in 90mm. (Robuust).

Conische aluminium mast 9 meter
Deze aluminium vlaggenmast is conisch en dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Deze aluminium vlaggenmasten zijn gemaakt, met behulp van het prachtige Griekse entasis conisch ontwerp, de klassieke vorm van een kaars.

Voordelen van aluminium vlaggenmasten op een rijtje
– Kwalitatief hoogstaand product & lange levensduur
– Zeer goed bestand tegen ruwe weersomstandigheden
– Een blijvend prachtige uitstraling
– Door onze eigen productie samengesteld en geassembleerd in Nederland

Grondbevestiging 9 meter vlaggenmast

De kantelvoet, ook wel kantelbare voetplaat genoemd, heeft duidelijk de voorkeur. De voordelen zijn naast het na stellen van de mast, dat de vlaggenmast eenvoudig is neer te leggen en dat de lengte van de mast boven het maaiveld blijft. Bij gebruik van een grondbuis verliest uw vlaggenmast ca. 80cm in lengte boven het maaiveld. Naast de diverse grondbevestigingen kunt u ook kiezen voor muurbeugels indien u de mast tegen een keerwand of muur wilt plaatsen.

Als grondbevestiging kunt u kiezen tussen :
– Grondbuis
– Overschuifkoker
– Mastbok
– Kantelvoet (aanbevolen).
– Verticale muurbeugels

Voor meer informatie over onze grondbevestiging bekijk dan onze grondbevestiging voor vlaggenmasten pagina of onze productvideo’s.

Afwerkingen 9 meter vlaggenmast

Standaard afwerking
De vlaggenmasten kunnen op diverse manier worden afgewerkt. Standaard wordt de mast afgewerkt met een knop naar keuze, kikker, koordgeleider en vlaggenkoord.

Draaitop met banieruithouder
De mast afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige draaitop met banieruithouder geschikt voor banieren. Deze set wordt geleverd met een wit gecoate robuuste aluminium uithouderstang (geeft niet af) van 164cm deze is zelf in te korten, 3 bandjes t.b.v. van de banier en een contragewicht

Anti Diefstal Liersysteem
Vanaf diameter 70mm kunnen de masten ook worden geleverd met een anti diefstal liersysteem, hierbij loopt het touw binnendoor. Dit liersysteem wordt geleverd inclusief en contragewicht.

Wij kiezen er bewust voor, ondanks dat deze prijstechnische gunstiger zijn, geen vlaggenmast met luikjes van aluminium of kunststof aan te bieden. Deze zijn in gebruiksgemak erg onvriendelijk.

Garantie 9 meter vlaggenmast

Op onze cilindrische aluminium vlaggenmasten geven wij 5 jaar garantie. Op onze conische aluminium vlaggenmasten geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan geven wij u zo spoedig mogelijk na dat u de vlaggenmast(en) heeft de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter dat uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst worden? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. Uiteraard mits er geen obstakels in de grond zitten.

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Specificaties 9 meter vlaggenmast

– Wanddikte 3mm
– Diameter 90mm, 120-60mm
– Cilindrisch & Conisch
– Kleur Wit (RAL 9010) of Anode (zilverkleurig)
– Diverse vlaggenmastknoppen, afwerkingen en grondbevestigingen mogelijk

Afmetingen 900 cm
Materiaal

Aluminium

Top diameter

60mm.

Voet diameter

120mm.

Vorm

Cilindrisch, Conisch

Kleur

Wit RAL 9010, Zilver Anode

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Diameter voet-top

90-90mm, 120-60mm

Andere suggesties…