Aluminium vlaggenmast 7 meter – Zwart gepoedercoat (RAL 9005)
Aluminium vlaggenmast 7 meter – Zwart gepoedercoat (RAL 9005) SKU: 28-77070
Psst.. meer weten over een optie?
Levertijd: 1 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium cilindrisch vlaggenmast van 7 meter zwart (RAL 9005)

Een mooie strakke standaard vlaggenmast van aluminium, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft zowel in de top als in de voet dezelfde diameter. Stel uw aluminium cilindrische vlaggenmast hieronder eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Uit voorraad leverbaar in het zwart gepoedercoat (RAL 9005).

Garantie

Onze aluminium cilindrische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 5 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten).Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Afmetingen 700 cm
Materiaal

Aluminium

Top diameter

70mm. & 90mm.

Voet diameter

70mm. & 90mm.

Vorm

Cilindrisch

Kleur

Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.vlaggenmasten.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Diameter voet-top

70-70mm, 90-90mm